Herstellen van golfmateriaal

Wij blazen nieuw leven in je materiaal


Herstellingen / Nazicht  

Ons atelier is uitgerust met de allernieuwste machines.

U kan bij ons terecht voor:  

  1. Clubreparatie: Dit omvat het herstellen van golfclubs, zoals het vervangen van grips, het repareren van shafts, het aanpassen van de lie- en lofthoeken, en het vervangen van clubhoofden of ferrules.
  2. Shaftaanpassing: Golfers hebben mogelijk behoefte aan aanpassingen aan de shaften van hun clubs, zoals het inkorten of verlengen van de shaftlengte, het veranderen van de shaftflexibiliteit of het vervangen van beschadigde shaften.

  3. Reparatie van trolleys: Dit kan onder meer het vervangen van kapotte onderdelen, het monteren van scorecard-, paraplu-, of GPS- en bekerhouder of repareren van handvatten omvatten.

  4. Elektronische apparatuur: Met de opkomst van technologie in de golfwereld kunnen golfers behoefte hebben aan herstellingen voor hun golfgerelateerde elektronische apparatuur, zoals GPS-apparaten, swinganalyzers of rangefinders.

  5. Advies en expertise: Naast reparaties kunnen golfers ook op zoek zijn naar advies en expertise over het onderhoud en de verzorging van hun golfmateriaal. Wij kunnen u bijstaan ​​met aanbevelingen voor onderhoudsprocedures, tips voor het behoud van de levensduur van uw clubs en andere relevante informatie.

 Zolang we geen specifieke onderdelen of producten moeten bestellen, proberen we u binnen de 24uur van dienst te zijn.


Merken golf grips